Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENNIS | Comencen les competicions autonòmiques femenines

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENNIS | Comencen les competicions autonòmiques femenines

Aquest cap de setmana comencen les xiques a competir en les Lligues autonòmiques CAFF i amb la novetat de tenir tres categories. Senyal que el frontenis femení de la Comunitat Valenciana continua creixent i donant bones noticies per aquest esport.

L’inici serà tant en la categoria de Divisió d’Honor com en 1ª Divisió y 2ª Divisió, on les actuals campiones de la competició en la màxima categoria, el Club Valenciano de Natación, que lluitarà per mantindré l’entorxat autonòmic.

Aquest any les competicions femenines es jugaran a una seu diferent cada jornada al igual que els xics.

En lo referent als xics esta setmana es disputa l’Open Nacional de Llombai, segona prova del Frontenis Tour. Hauran  premis en metàl·lic y valedor per al ranking de preolímpica, per lo que la Lliga Autonòmica Argano para fins al pròxim cap de setmana.

Divisió d’Honor Alacant Masculina

En les Lligues de Divisió d’Honor, destaquem la igualtat a Alacant, on en la primera jornada ningun equip va aconseguir el ple de victòries i on podrem veure partides tan interessants com el Guardamar FC front al CF Sax A entre d’altres.

Quatre equips empatats en la Lliga de DH Alacant, amb un Villena A líder per la diferència de sets.

Divisió d’Honor Castelló Masculina

En DH Castelló, el Frontenis Castellón i el CF La Risa conseguiren ambdós victòries  per 3-0 en la primera jornada, amb lo que es situen en la part alta de la taula.

Mentre els recent descendits de la màxima categoria autonòmica, CF La Serra Benlloch guanyaren per 2-1 a Jérica i completen el podi.. Aquesta setmana hi haurà que estar pendents dels frontons ja que s’acumulen els enfrontaments amb alguna necessitat per a no començar massa despenjats en la classificació

Vila-Real A i Villavella A, jugaran com a locals per a no començar despenjats en la taula.

Divisió d’Honor València Masculina

I pel que fa a DH València, tercera jornada amb la sensació de seguir esta temporada de la mateixa forma que acabarem l’anterior, amb un Cheste B que suma a favor tot el que juga, 6 de 6.

Seguit de prop pel ascendit, CF El Puig i els sempre presents jugadors del CF Miramar.

Com sempre en aquesta categoria, la Lliga serà llarga i molt renyida, per la quantitat d’equips i jugadors amb molt de nivell, i açò sols ha fet que començar.

Categorías Frontenis