Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENNIS | Massalfassar, primer capdavanter de la màxima categoria femenina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENNIS | Massalfassar, primer capdavanter de la màxima categoria femenina

Dissabte passat 6 d’octubre va donar inici la primera jornada de les lligues femenines, i després dels resultats aconseguits ja tenim líder provisional en la primera categoria, la Divisió d’Honor CAFF.

L’equip de Massalfassar va aconseguir vèncer en les seues dues partides i es col·loca primer en la classificació. Un Massalfasar empatat a punts amb els dos clubs de Xirivella i el Club Valencià de Natació, encara que amb la diferència de punts favorables a les primeres.

Al costat del Massalfassar, Xirivella A i B i el CVN van aconseguir el ple de victòries.

1ª i 2ª Divisió CAFF

En la categoria de 1ª Divisió són les xiques del CF Carambolo C, qui comencen en el més alt de la taula amb sengles victòries. Dee la mateixa forma que fa el CF Paterna Dames en segona, equip que també va aconseguir el ple de victòries en les seves partides del cap de setmana.

Open Nacional Llombai

Referent a l’esdeveniment disputat en la localitat de la Ribera Alta, que es va convertir l’en epicentre del frontenis pre olímpic durant el cap de setmana, vam poder gaudir de partides amb un gran nivell tant en la disputa dels juvenils com en absoluta.

Joan Domingo i Juan Romero es van proclamar campions absoluts, Raimon Roca i Rubén Moreno en la categoria juvenil.

Final Juvenil

Mentre que Roca i Moreno són dos joves amb un joc basat en molt pocs errors, Rivero i Roig són una parella de major potència i amb un estil més espectacular. Inusualment els primers van cometre massa errors no forçats, aspecte que va aprofitar l’altra parella per sumar.

A poc a poc Raimon i Rubén començaven a assentar-se en la partida, i amb un Rubén com sempre lluitador i que salvava boles complicadíssimes, no paraven d’estrènyer al zaguero Enric, fins a aconseguir una victòria final molt bé treballada.

Final Absoluta

Pel que fa a la final absoluta, arribaven les dues parelles favorites a priori en aquest open amb dos estils diferents. Joan Diumenge al que se li pot definir amb la paraula potencia amb el seu company, el cubà Juan Romero, s’enfrontaven a un zaguero totalment oposat.

Moisés Boils amb un joc més pausat i cerebral, que això sí, aquesta vegada venia amb Sergio Palazón que li aportava la força i velocitat extra a la parella.

Una final que va començar una mica més igualada del que es va poder veure conforme passaven els punts i que va acabar en dos sets a favor de Joan i Juan.

Joan i Juan van saber forçar les fallades dels rivals que van sortir guanyant en els duels de mats. Va ser un bonic espectacle el que van brindar els quatre, d’aquells dels quals creen afició.

Categorías Frontenis