Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENNIS | Torna la màxima categoria, i ningú més

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENNIS | Torna la màxima categoria, i ningú més

Cap de setmana atípic el que es viu en el món del Frontennis ja que solament la categoria regna, la Lliga Autonòmica Argano, disputa partides, mentre la resta de competicions se’n van de pont.

Solament la Lliga Autonòmica Argano i el Open Nacional d’edat escolar de Guadassuar es disputaran

I per a més inri, el partit destacat de la jornada, el que disputen el CF Portacoeli-Serra enfront del Club Valenciano de Natación, està ajornat per les baixes que tenen tots dos equips de jugadors que van a disputar el Mundial de Barcelona.

Vaivé de partits

A més del ja comentat ajornament, hi ha més moviments en la jornada de lliga:

El Guadassuar vs At. Aldaia es disputa dijous a la vesprada-nit. Idèntica situació que la de Valencia Frontenis i CF Cheste. Amb el que finalment, o açò sembla, seran tres les partides que tindran lloc el dissabte 13.

Destaquen el CF Incusa Silla – CF Carlet Decoval, amb un Incusa en quadre i amb un recent fitxatge per a cobrir aqueixos buits, que no és un altre que el veterà Ino Molina, i un Carlet a la caça de punts, i també el CF Manises, que rep la llarga visita del CF Elche-Pref. Duyba, sent els dos equips rocosos a casa per les peculiaritats dels seus frontons, encara que fóra els costa més. A més, el CF Quart de Poblet rep a casa al CF Alcàntera de Xúquer, partides igualades i molt interessants per a gaudir, amb jugadors de nivell.

Open Nacional FTEE de Guadassuar

Aquest cap de setmana també hi ha frontenis per als més xicotets i xicotetes de la família, ja que es disputa la següent prova del circuit frontenis tour, en aquest cas, en la modalitat d’edat escolar (ftee) que tindrà lloc en la localitat de La Ribera, Guadassuar, i que constarà de les quatre categories habituals, benjamí, aleví, infantil i cadet, totes puntuables per al rànquing individual.

Divendres i dissabte, una infinitat de partides dels joves

Nova cita per a tota la família que romandrà divendres i dissabte, on la joventut contínua formant-se i gaudint del Frontenis.

Categorías Frontenis