Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENNIS | Coneix els campions del Open Nacional de Xest

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENNIS | Coneix els campions del Open Nacional de Xest

Diumenge passat 4 de novembre va concloure el Open Nacional de Xest amb la celebració de les dos finals del Open Nacional Frontennis Tour de Xest. Una jornada dominical en la qual va prevaler el bon ambient amb les graderies a vessar.

Categoria juvenil

Llorenç Frechina i Cristian Stanciu es van proclamar vencedors en la categoria juvenil, després d’imposar-se a Álex Deusa i Joan Pascual en una partida molt però que molt emocionant.

Fantàstic primer set amb una molt bonica lluita entre les dues parella que es va decidir a l’últim moment a favor de la dupla formada per Deusa i Pascual. A partir d’aquí i amb Llorenç i Cristian aguantant un ritme molt alt, Joan baixava el ritme evidenciant-se en els seus cops que ja no eren tan potents.

Joan Pascual va haver de demanar un temps de descans per lesió, oportunitat que van aprofitar els finalment vencedors.

Així van conquistar Llorenç i Cristian el segon set. Finalment i ja en el tercer, Alex va fer un gran esforç per aguantar aquest desequilibri que tenia la partida per la lesió però Llorenç i Cristian seguien amb un joc molt seriós i amb un ritme alt molt constant que els va fer campions.

Absoluta

Final amb un bon cartell a priori, amb quatre jugadors de primer nivell i pertanyents als dos millors equips de la Lliga Autonòmica Argano, amb la curiositat que aquesta vegada jugaven barrejats. Joan Domingo amb el recentment subcampió del Món Víctor Molina que les hi veien amb Roberto Sancho i Rafa Herrero.

Joan Domingo i Víctor Molina es van imposar per un solvent 2-0, alçant-se així amb el títol.

La partida va resultar molt clara per als primers que martellejaven una vegada i una altra la bola, mentre sumaven punts i ensordien als afeccionats per la violència dels cops. Encara que en el segon set Roberto i Rafa van poder sumar més punts que en el primer, Joan i Víctor van sumar un clar 2-0 definitiu.

Joscs Escolars (JECV)

Dissabte passat era el torn de gaudir del frontennis pels més joves. Acompanyats com sempre per les seves famílies i els monitors van tenir la seua oportunitat de disputar les partides corresponent a la segona jornada dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana.

Segona jornada que es va celebrar a les dues seus que va posar la federació. La corresponent a Alacant que es practicava a Elx i la de Castelló i València que van tenir lloc en el complex esportiu del K7.

Lligues domèstiques

Pel que es refereix a les lligues domèstiques, es van jugar amb normalitat totes les competicions. Cal ressaltar en DH Alacant el 3-0 del CF Elda al CF Villena, en DH València també victòria amb ple del CF Nàquera 3 CF Agullent Gilmas 0, i en DH Castelló tres equips amb ple de victòries, l’Alcalaten, Altura A i El Riure.

 

Categorías Frontenis