Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENNIS | L’últim cap de setmana de novembre arriba carregat de competicions

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENNIS | L’últim cap de setmana de novembre arriba carregat de competicions

Sembla que la pluja donarà treva aquest cap de setmana i podran disputar-se la totalitat de les competicions que estan programades: Lliga CAFF, Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana i totes les lligues des de tercera fins a la màxima competició i la Lliga Autonòmica Argano.

Lliga CAFF

El cap de setmana vinent se celebrarà la quarta jornada de la Lliga CAFF, la competició autonòmica de frontennis femení.

Divisió d’Honor es desplaça has Alcàntera de Xúquer, mentre que 1ª Divisió es jugarà en Massalfassar i la 2ª Divisió se celebrarà a La Font de la Figuera. Ni en Divisió d’Honor i ni en Primera hi ha un líder clar, per culpa de les partides que han estat suspeses aquests dies per les pluges.

Les Guerreres de Petrer encapçalen la classificació de Segona Divisió.

JECV

Després dels problemes en la primera jornada de preolímpica i la primera d’olímpica que es van veure obligades a ser suspeses, i a l’espera de poder resituar-les al calendari de competició, aquest dissabte s’espera poder seguir amb la tercera jornada dels jocs escolars amb les seues dues seus habituals dividides a Alacant d’una banda i Castelló i València per un altre.

Només toca esperar que la pluja no enteli l’esforç que fan els i les més joves, les seues famílies, entrenadors, clubs i la pròpia federació a buscar un bon futur al frontenis de la Comunitat Valenciana.

Lliga Autonòmica Argano

Autonòmica Argano afronta la propera jornada, l’octava, amb només dues partides ajornades per recuperar per tornar a la normalitat. I s’afronta amb la sorpresa del resultat entre el líder que es mantenia sòlid sense cap partida perduda i el CVN que després d’un mal començament recuperava la seua millor versió i que aconseguia vèncer dues de la tres partides a casa del CF Portacoeli-Serra.

El Portacoeli és capdavanter en solitari.

Amb tot el Portacoeli contínua líder en solitari i amb l’ensopegada davant el CVN al moment més inoportú, ja que aquest dissabte afronta el gran duel, el “clàssic” Portacoeli – Incusa. Aquest any amb dubtes per part dels dos equips, amb un Incusa encara amb dues partides ajornades i derrotes inesperades, i amb els dos equips amb baixes importants però sabent que aquest dia ningú es deixa gens dins per treure a la pista.

El CF Guadassuar, que ha de recuperar una partida, es col·loca segon en un molt bon inici de temporada. Empatat a punts amb el ja nomenat C. Valencià de Natació que torna al seu millor nivell.

Categorías Frontenis