Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENNIS | El CF Incusa Silla guanya “el clàssic” i retalla distàncies al capdavanter

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENNIS | El CF Incusa Silla guanya “el clàssic” i retalla distàncies al capdavanter

El cap de setmana passat va tenir lloc la millor partida de frontenis preolímpic que es pot gaudir a dia d’ahui en el panorama nacional. No obstant això, la falta de jugadors va minvar considerablement l’espectacle que en els últims anys protagonitzat el CF Incusa Sila- CF Portacoeli-Serra.

I és que si repassem les dades els dos equips han començat la temporada amb un ritme inferior al que ens tenen acostumats, cosa que d’altra banda beneficia l’emoció en la categoria. D’una banda, Incusa començava l’any havent de fer encaix de bolillos per poder presentar suficients jugadors cada cap de setmana per les baixes.

Per l’altre, Portacoeli està patint també importantíssimes baixes per motius laborals com les d’Oliver Martínez i Iván González. A més de l’absència per un bon període de temps de Víctor Molina per la cita mundialista.

Incusa es va portar el partit per 2-1, resultat amb el qual retalla distàncies al capdavanter.

Aquesta va ser una setmana molt igualada, de fet ningú va aconseguir la victòria per ple. Destaquen les victòries vitals per 2 a 1 de Quart de Poblet i València Frontennis que els dóna una bocanadad’aire fresc i molt animo per seguir competint.

Lliga CAFF

Disputada la jornada aquest dissabte passat de les tres categories tenim un triple empat en Divisió d’honor amb ple de victòries. Quatre jornades jugades i quatre guanyades per Massalfassar, Xirivella B i CVN.

Per la seua banda, en Primera Divisió cap equip ha pogut aconseguir aquest ple i són fins a cinc els equips que estan empatats. I pel que es refereix a Segona Divisió la xiques del Preter A segueixen sumant i se situen líders en solitari seguides molt d’a prop pel Portacoeli A en una categoria que prometre ser molt emocionant.

 

JECV

Aquesta setmana i com a homenatge a tots tots els nens i nenes que comencen amb la il·lusió d’arribar a ser un estel al món del frontenis, fem un esment especial a Jordi Adam, qui s’ha convertit en el jugador més jove a debutar en la lliga amateur. Amb tan sols deu anys ja juga partides amb els més majors.

Un Jordi que en la categoria corresponent a la seua edat ja ho ha guanyat tot i que vol més. Esperem que aquest petit homenatge serveixi per fer-se extensiu a tots els altres, a les escoles de frontenis, als seus monitors i als pares i mares que fan possible que el frontenis tingui un gran futur.

 

Categorías Frontenis