Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENNIS | Cap de setmana abarrotat de cites

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENNIS | Cap de setmana abarrotat de cites

Arriba el cap de setmana i amb ell tornen les competicions esportives del Frontenis: Lliga CAFF, jocs escolars, competicions dels juvenils i totes les lligues de les diferents categories inclosa la lliga autonòmica Argano.

Lliga Autonòmica Argano

Comencem pel més alt parlant de la màxima categoria que continua liderada per l’actual campió, el CF Portacoeli-Serra, que aquesta setmana s’enfronta a casa contra el CF Manises, equip que ha realitzat un bon inici de temporada.

El partit de la jornada serà el que enfronte al Club Valencià de Natació amb el Incusa Silla.

D’altra banda, els dos equips que completen el podi de la lliga es veuran les cares en un dels partits més interessants que es poden gaudir en aquesta lliga. El segon classificat el Club Valencià de Natació (CVN) rep al tercer classificat  CF Incusa Silla amb un punt de diferència i que a més encara ha de recuperar una partida ajornada.

Completen uns enfrontaments molt interessants aquesta setmana el Guadassuar front el Carlet Decoval, els dos clubs ben col·locats en la taula; el Quart de Poblet que rep al València Frontennis estant els dos necessitats de punts; i amb un València que ve d’aconseguir dues partides molt meritòries enfront del Guadassuar la setmana passada.

Finalment, l’Alcàntera de Xúquer que jugarà com a local contra el sempre rocós CF Elx-Pref. Duyba i el cuer At. Aldaia que les hi tindrà a veure en el seu feu davant un CF Xest més a baix en la taula del que ens tenia acostumats en temporades anteriors.

Lliga CAFF

Les guerreres també tenen cita amb el frontennis aquest cap de setmana, i ho faran com és habitual en les tres categories: Divisió d’Honor que se celebrarà en el poliesportiu de Bunyol, Primera Divisió que tindrà seu en el poliesportiu de Xirivella i Segona Divisió que jugaran en poliesportiu Anabel Medina de Torrent.

Seran les partides corresponents a la cinquena jornada i pendents de recuperar les ajornades anteriors ens ajudarà a veure la marxa dels diferents equips per obtenir una classificació més clara en la taula.

Juvenils

Aquest cap de setmana els juvenils es desplacen fins a Elx a gaudir del seu esport preferit en les fantàstiques instal·lacions del frontó que va acollir la Copa del Món de 2005. Encara que els xics i xiques disputaran les partides corresponents en l’especialitat de preolímpic, tindran l’oportunitat la present temporada de competir en olímpica i en taujana goma, igual que faran els Sub-22.

Cal recordar que la majoria d’aquests esportistes ja juguen en les millors lligues i molts són seleccionats per a les seleccions autonòmiques fins i tot per la el combinat nacional.

Categorías Frontenis