Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENNIS | Torna la lliga després del pont de la Constitució

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENNIS | Torna la lliga després del pont de la Constitució

Ja està de tornada el millor frontenis de la Comunitat Valenciana. Les competicions tornen al seu llit després de l’aturada pel pont de la Constitució, torna el millor frontenis carregat de cites.

Lligues CAFF

Nova jornada de les Lligues CAFF on la categoria regna jugarà el Massalfassar – El Puig, en una classificació amb dos líders: el club local i el CVN féminas. Mentre en Primera Divisió, hi haurà jornada en el Poliesportiu  Anabel  Medina de Torrent. També hi ha un empat en el primer lloc de la taula entre el València Frontenis i el Carambolo.

Finalment, i no per això menys important, en Segona Divisió es desplacen fins a Catarroja amb un CF Petrer que segueix líder en solitari. Sort a totes.

JECV

Els més joves també tenen cita corresponent a la cinquena jornada dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana, i com de costum serà en dues seus diferents. Alacant tindran com a seu la ciutat d’Elx, mentre Castelló i València disputessin les partides en les instal·lacions del K7.

En aquesta jornada, els JECV els arriben al que equador de la temporada, havent de disputar un total de 10 jornades. Això sí, havent de jugar les jornades de l’especialitat d’olímpica i després les fases finals de les dues.

Lliga Autonòmica Argano

Desena jornada de la millor lliga d’Espanya, amb una mica més d’emoció que les passades temporades amb el CF Incusa Silla capdavanter virtual de la categoria. ” Virtual” ja que el vigent campió, el CF Portacoeli-Serra, ha de recuperar una jornada que té pendent.

Els dos equips amb algun que un altre problema per engranar els titulars per a cada jornada per la falta d’efectius, i amb rumors de noves incorporacions en les converses dels afeccionats.

Categorías Frontenis