Inicio / Poliesportiu // + Noticies / FUTBOL PLATJA | La FFCV cerca jugadors per a la Selecció Valenciana
Seleccion Valenciana Futbol Playa

FUTBOL PLATJA | La FFCV cerca jugadors per a la Selecció Valenciana

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha obert un termini perquè tot aquell que vulga formar part de la Selecció Valenciana de Futbol Platja tinga l’oportunitat de poder demostrar la seua vàlua. La FFCV ha començat el procés de preselecció de jugadors a través dels Clínics que es desenvoluparan durant el mes de juny tant a Alacant com a València.

S’acosta l’estiu i amb aquest la celebració de les competicions de futbol platja, com el Campionat d’Espanya en les seues diferents categories. La FFCV és conscient de l’auge que està tenint aquesta modalitat del futbol i per això ha decidit impulsar aquesta iniciativa amb la idea de trobar jugadors de qualitat.

D’aquesta forma, a través del Comité Tècnic d’Entrenadors fomentarà el futbol platja amb els Clínics que serviran per a buscar futures perles del futbol platja valencià. El cos tècnic de la *FFCV valorarà les aptituds de tots els participants en categories juvenil i cadet masculí i femení. De tots els participants es triarà als integrants de les plantilles de la Selecció Valenciana que participarà en el Campionat d’Espanya.

T’animes?

La FFCV ha habilitat un formulari d’inscripció.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *