Fútbol Playa
»
»
»
»
»
FUTBOL PLATJA | El LUD Futbol Platja aconsegueix el passe a huitens de la World Winners Cup

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Llevant UD Futbol Platja FFCV
El Llevant UD Futbol Platja jugant un partit. Foto: FFCV.

FUTBOL PLATJA | El LUD Futbol Platja aconsegueix el passe a huitens de la World Winners Cup

El Llevant UD Futbol Platja jugant un partit. Foto: FFCV.

El Llevant UD suma un nou triomf amb el qual tanca la fase de grups com a primers classificats aconseguint d’aquesta manera classificar-se per als huitens de final de la World Winners Cup que s’està disputant a les platges de Alanya (Turquia).

En la jornada de tancament de la fase de grups, l’equip granota s’ha imposat aquest matí al APS Napoli Patron grec per un contundent 10-0. La trobada va resultar intranscendent després de les dues primeres victòries dels valencians en el torneig.

L’equip granota s’ha imposat aquest matí al APS Napoli Patron grec per un contundent 10-0

Amb la classificació en la butxaca, el Llevant es va dedicar a gaudir sobre l’arena i deixar que la seua sobrada qualitat marcara les diferències davant els hel·lens. Amb tot just un 3-0 favorable després del primer descans, els jugadors granotes es van posar les piles en el segon temps per a elevar la seua renda fins al 8-0 abans d’afrontar l’últim tram de la trobada.

Finalment, un espectacular 10-0 va lluir en el marcador a la conclusió. El Llevant UD espera ara conéixer al seu rival en els huitens de final de la World Winners Cup de Futbol Platja.

Por Golsmedia