Inicio / Futbol Sala // + Noticies / FUTBOL SALA | Ajornat el partit del Llevant per la gota freda

FUTBOL SALA | Ajornat el partit del Llevant per la gota freda

La gota freda que assota el litoral llevantí també ha afectat el duel de Primera Divisió de futbol sala que hauria d’enfrontar aquesta nit a Llevant UE i Futbol Emotion Zaragoza. Les inclemències meteorològiques han provocat que ni valencians ni saragossans puguen disputar el partit corresponent a la jornada 6. Foto: Llevant UE.

Després que ahir la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) fera oficial la suspensió dels partits de Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí en futbol sala, aquest matí es va conèixer que la jornada en les categories autonòmiques sènior tampoc es jugarien. Malgrat açò, els partits de Primera i Segona Divisió es mantenien en peus posat que és la RFEF qui té la competència d’aquestes categories.

El partit de Axa Hita Port Elx programat per a hui sí es disputarà

Però aquesta mateixa vesprada la Lliga Nacional de Futbol Sala ha pres la decisió d’ajornar el partit dels granotes a causa de les inundacions en els voltants del Pavelló Municipal de Paterna. Aquest fet provocaria les dificultats dels afeccionats per a arribar al nou feu levantinista, la qual cosa comportaria un risc que la LNFS no s’ha atrevit a prendre.

Encara no es coneix la data per a la disputa del partit, però l’ajornament pot beneficiar als jugadors del Llevant, ja que el dimarts ja van disputar un dur duel enfront del FC Barcelona Lassa. Aquell partit també es va jugar fora de la seua data inicial a causa que els culés tenien compromisos en la Champions, per la qual cosa ara el Llevant no es lliurarà de tornar a jugar entre setmana un nou partit ajornat.

Els voltants del pavelló de Paterna es troben anegades

D’altra banda, cal destacar que els altres tres partits que tindran com a protagonistes a equips valencians en Primera i Segona Divisió no s’han ajornat fins al moment. L’objectiu és que es disputen sense cap tipus de dificultat, però les inclemències meteorològiques tornaran i els pavellons poden patir les conseqüències de la gota freda.

Sobre Alex Rubio

Alex Rubio

Mira también....

Axa Pita Elche Fútbol Sala marzo 2019

FÚTBOL SALA | Jornada para olvidar de los valencianos en Segunda División

Ni Bisontes Castellón FS ni Axa Hita Port Elche CF pudieron sumar un punto en …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *