»
»
»
FUTBOL SALA | Jornada espectacular per a Peníscola RehabMedic i Llevant UE

La jornada 5 de primera divisió de futbol sala anava a portar amb si una de les majors alegries per als representants valencians en la màxima categoria. Tant Llevant UE com Peníscola RehabMedic aconseguirien portar-se la victòria, però no de qualsevol manera. Els granotas remuntarien el seu partit, mentre que els castellonencs assaltarien un dels feus més difícils de tota la lliga. Foto: FC Barcelona Lassa.

Barça Lassa 1-2 Peníscola RehabMedic

En el Palau Blaugrana es va viure un dels partits més emotius per al futbol sala valencià del que portem de temporada. El Peníscola RehabMedic es va imposar als actuals campions de Copa del Rei i va assaltar el Palau per 1-2 gràcies als gols de Dani Montes en el minut i Hugo en el 29, aquest últim trencava la igualada que havia col·locat en el marcador Esquerdinha amb el seu tant en el minut 26.

El Peníscola RehabMedic és el primer equip que guanya en el Palau després que ElPozo ho fera fa quasi un any

L’actuació del porter Molina va ser clau en el desenvolupament del partit gràcies a les seues magnífiques intervencions i la seua seguretat sota els pals. El Peníscola va saber patir i defensar de bona manera per a deixar el marcador culé en amb prou faenes un gol, també ajudat pels vuit dispars locals que van acabar en el pal. Un al·luvió ofensiu blaugrana que va ser incapaç d’anotar un gol que posara la igualada, per la qual cosa els castellonencs es porten el partit del Palau i es posen a una momentània novena plaça.

Naturpellet Segòvia 2-4 Llevant UE

El Llevant UE va aconseguir assaltar el Pavelló Municipal de Cuéllar després de remuntar el 2-0 inicial al Naturpellet Segòvia i portar-se els tres punts en materialitzar el 2-4 definitiu. Els granotas van traure coratge després de la derrota de la jornada passada enfront del Ribera Navarra i van demostrar la seua fortalesa mental en els moments complicats.

Els locals es van avançar gràcies al gol d’Álex Fuentes en el minut 8. Tres minuts després, Buitre signaria el 2-0 que portaria de nou els fantasmes de la jornada passada. Els pupils de David Madrid van saber reaccionar i abans del descans Maxi Rescia anotaria un 2-1 que els acostaria a la remuntada, la qual començarien a segellar en el minut 26 amb el gol de Gallo. Després de colpejar al travesser, de nou Maxi anotaria per a avançar als visitants i guiar-los a una victòria que certificaria Cecilio en el minut 39.

L’entrenador levantinista David Madrid es va queixar d’una pista que «relliscava molt»

Per tant, el Llevant UE es col·loca en una momentània cinquena posició amb tres victòries i una derrota, mateix rècord que el seu futur rival, el FC Barcelona Lassa, que visitarà el feu levantinista dimarts que ve 16 d’octubre a les 21:00 en el duel corresponent a la jornada 4 que va haver de veure’s ajornat pels compromisos internacionals dels culés.