»
»
»
»
»
FUTBOL-SALA | La Universitat d’Alacant, el millor equip alacantí de la temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL-SALA | La Universitat d’Alacant, el millor equip alacantí de la temporada

Probablement haja sigut el gran oblidat del curs acadèmic que ja conclou. L’equip de futbol-sala de la Universitat d’Alacant va concloure dissabte la lliga abastant el subcampionat.

Subcampiones de lliga. No tots els equips de la Comunitat Valenciana poden presumir d’açò. De fet, quasi ningú.

El seu entrenador, Carlos Navarro, ens conta que “l’objectiu a l’inici de la temporada era millorar la anterior. Te igual si en nombre de victòries, de gols aconseguits o de possició a la taula. El que voliem era millorar”. Cal recordar que des de l’ascens a primera divisió, l’equip hi havia aconseguit el huité lloc i dos quartes places.

Enguany segones. I sense quasi presupost. A la Universitat d’Alacant es manté l’esperit acadèmic. Les jugadores tenen un llit a una residència universitària, la matricula de bades i poca cosa més. Inclús, este equip combina la lliga de primera divisió amb el campionat universitari. Competeix al CADU i al campionat d’Espanya on s’han proclamat campiones. 

Jugaràn a Europa gràcies a la competició universitària

Curiosament, la lliga espanyola de futbol-sala no otorga places per a competicions europees, i el de Universitats sí. Per això l’equip només pot accedir a estes competicions continentals des dels campionats universitaris.

La ultima jornada enfrontava segones i terceres. L’Alcorcón va guanyar per 2 a 3 en un partit on no hi havia res en joc però que supossava l’adéu a l’esport de Txitxo. O Lorena Rubio. O l’autora de la frase “se juega como se siente”. Va ser un homenatge sentit. Fins i tot el valencià Rafa, porter de l’Elx, a la segona divisió masculina, vullgué acompanyar-la.

La Universitat d’Alacant. Subcampiones de lliga. Probablement, el millor equip de la província d’Alacant esta temporada. I ara, a Galícia, a per la Copa.