»
»
»
»
VIDEO FUTBOL SALA | Márquez fa al Levante UDDM més lider amb un gol a l’ultim minut

El Levante UDDM ha superat el Aspil Navarra Vidal Ribera per tres gols a dos per a continuar com a lider de la Lliga nacional de futbol sala. Els fonaments del pavelló d’El Cabanyal tremolaven quan a falta de nomes un minut i tretze segons per a la fi del partit Màrquez feia una trena perfecta amb Pedro Toro per a, a porta buida, aconseguir el gol de la victòria i del lideratge de la primera divisió per segona jornada consecutiva.

Va ser un partit espes, on el conjunt valencià ja dominava el marcador als tres minuts amb una diana de Sena, però l’equip navarrés es mostrava competitiu en tot moment. Tripodi va tindre el dos-zero tranqulitzador encara que el seu llançament s’en va anar al traveser de la porteria de l’Aspil. I com sol ocòrrer, qui perdona ho paga i l’empat arribava abans del descans amb una diana de Hamza després d’una gran jugada. I encara pugúe ser pijor perquè els visitants tingueren un llançament sense tanca des de 10 metres que van desaprofitar.

Les posibilitats de continuar com a lider s’esvaïen provisionalment a l’inici de la segona part quan als tres minuts, l’equip de Navarra es posava per davant al marcador amb un gol de Sergio (1-2). Calia reaccionar. I vaja so ho va fer el Levante UDDM. Primer des de la hiperactivitat de Cecilio per a empatar i després amb el gol ja narrat de Márquez per a guanyar, el conjunt blau-grana voltejava el marcador per a fer el sis de sis i continuar con a lider de la LNFS. Amb tot mereixement.