»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Peniscola vol sumar els primers punts a domicili a Tudela

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL SALA | Peniscola vol sumar els primers punts a domicili a Tudela

Després de la primera victòria de la temporada, dissabte passat, front el Gran Canària, segon desplaçament del curs per al Peniscola Rehabmedic. L’espera el Aspil Vidal Ribera a la localitat navarresa de Tudela, equip que encara no ha sumat cap punt a la competició.

Serà un partit especial per a Michel, el jugador de l’equip castellonenc, que dissabte passat va aconseguir el gol 50 de la seua carrera amb la samarreta blau del Peniscola Rehabmedic i que ha parlat per als mitjans del club i ha confirmat que «no era conscient dels gols que hi havia fet a la lliga. Me vaig enterar per la gent del club i estic molt content. Tinc moltes ganes de fer més gols per a este club».

Recorda Michel la seua primera diana, «clar que m’en recorde, va ser a Santiago, i va costar molt en arribar perqué era ja quasi la fi de la temporada després de molts intents, el baló semblava que no volia entrar, però a la fi, van ser dos gols».

Michel sempre recordara el gol que va aconseguir «front el Saragossa, que va ser molt bonic i també el que vaig fer l’any passat davant l’Aspil Vidal, a casa, i que va servir per a guanyar el partit i sumar tres punts molt importants de cara a la classificació per a la Copa d’Espanya, per primera volta en la història del Peniscola Rehabmedic».