»
»
»
VIDEO FUTBOL SALA | El Peniscola cau a Navarra en un mal partit

Segona derrota de la temporada per a Peniscola Rehabmedic, en este càs, a Navarra, una canxa maleïda per a l’equip de Castelló, on va caure per tres gols a un front l’Aspil Vidal Ribera.

Un inici obert amb oportunitats per als dos equips i els dos porters molt inspirats, donà pàs a un minut negre, l’onze, on els castellonenecs van rebre dos gols. El primer, en un llançament de corner anotat per Rubi, qui va canviar el baló de pal en una jugada d’estretégia que pugué ser millor defensada. I immediatament, Iago Rodríguez aconseguía el 2-0 amb el que s’arribaria al descans

Ja al segon acte, els dos equips es mostraren sense efectivitat ofensiva. No hi havia forma de transformar cap oportunitat de gol fins que, a quatre minuts de la fi i amb el Peniscola Rehabmedit jugant amb porter-jugador, arriscant per a buscar l’empat, altra volta Rubi va anotar, ara a porta buida, en aprofitar un llançament al pal. Ja quasi sobre la botzina, els blaus van fer el solitari gol de Terry que només vallgué per a maquillar el marcador.

Dissabte vinent, quarta jornada de la Lliga nacional de futbol sala, segona al pavelló de Peniscola on l’equip de Cani rebrà el Palma Futsal a les sis de la vesprada.