»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Peniscola Rehabmedic reb el Palma Futsal

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | Peniscola Rehabmedic reb el Palma Futsal

Quarta jornada de la Lliga Nacional de futbol sala i primer gran partit al pavelló municipal de Peniscola. Arriba un dels candidats al titol, el Palma Futsal.

Encara que l’inici del campionat no ha estat l’esperat per a cap dels dos equips. Tots dos només han sumat una victòria en estes tres primeres entregues de la lliga. Per tant estem davant d’un dels grans partits del curs i d’una de les millors entrades de públic al pavelló peniscolà.

Serà el primer dels molts compromisos que té per davant l’equip de Cani perquè Octubre és el mes on s’inicia el camí de la Copa del Rei, amb l’alicient enguany de l’enfrontament previst per a dimecres de la setmana vinent i que enfrontara el Bisontes Castelló i al Peniscola Rehabmedic al Ciutat de Castelló.

Amb posterioritat, el conjunt del Baix Maestrat tindrà que desplaçar-se a Santa Colomar per a enfrontar-se al Catgas Energia abans de tornar al muncipal per a jugar front el Naturpellet Segovia. Per al dia 24 està programada la eliminatòria de huitens de final de la Copa del Rei, el segënt cap de setmana tindrà que retre visita a O’Parrulo a El Ferrol i, per a concloure este mes d’Octubre carregat de partits, la Lliga té programada jornada intersetmanal per al 31 d’Octubre, on el Peniscola Rehabmedic rebrà un altre dels gran, El Pozo de Múrcia.

En tot cas, cal anar poc a poc i la primera cita és demà amb el partit previst a les 18:00 entre Peniscola Rehabmedic i Palma Futsal.