»
»
»
FUTBOL SALA | Remuntada i derrota de l’Hispanic València a Torrent (2-4)

Duel entre dos candidats al titol de lliga en la segona nacional femenina, grup 2. Es veïen les cares a Torrent, l’Hispanic València i l’equip català  Femisport Palau-solità, club vinculat al FC Barcelona de futbol sala. La victòria va ser visitant per dos gols a quatre.

Partit intens en el que Idoia va aconseguir l’un a zero als cinc minuts i Neus, en un contracolp el dos-zero, però les catalanes no es van vindre avall ni molt menys i just abans del descans, l’equip de Barcelona aconseguía retallar distàncies al marcador gràcies a una diana d’Estefa.

La segona part tingué color visitant que van aconseguir la remuntada. Primer amb l’empat de Sandra, després amb el 2-3 d’Olivella i la punteta final amb el 2-4 de Lidia en un encontre emocionant.