»
»
»
FUTBOL SALA | Peniscola Rehabmedic empata a Ferrol i continua millorant

El Peniscola Rehabmedic va sumar el segon empat consecutiu a la canxa d’O’Parrulo Ferrol en igualar a un gol.

El conjunt castellonenc va dominar el partit des del primer minut amb el ritme que volia Albert Canillas. Un primer avis de Terry al traveser fins que Bagatini va sorprendre tots amb un xut des de 10 metres que suposava el 0-1 mereixcut per a Peniscola que continuava millor que els gallecs. Fins i tot Carlinhos tenia que demanar un temps mort per a que no es decidira el partit en este primer acte. Mauricinho al pal i una nova opció de Juan Emilio tancaven una primera part on els peniscolans deurien haver golejat.

Al segon acte, Michel tingué dos gols cantats als primers tres minuts. Terry va llançar altra volta al pal i Juan Emilio també tingué el 0-2. No hi havia encert… ni fortuna. Fins que en una falta lateral, el llançament de Dani Montes es troba amb una tanca que bota i el seu xut ras pasa entre el peu del porter de Peniscola Rehabmedic i el pal. Era l’empat a un. D’ací fins la fi de l’encontre, monòleg blau però sense recompensa.

Probablement el partit de la lliga amb més oportunitats de gol per a Peniscola conclou amb empat a un gol. Ara cal millorar a la jornada intersetmanal que enfrontarà demà al municipal castellonenc al Pozo de Múrcia.