»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Peniscola Rehabmedic reb El Pozo de Múrcia sense Tobe

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL SALA | Peniscola Rehabmedic reb El Pozo de Múrcia sense Tobe

Nit de Halloween al poliesportiu municipal de Peniscola. A les 21 hores, el conjunt local reb El Pozo de Múrcia amb la baixa confirmada de Tobe, que ha rescindit el seu contracte.

És un dels cocos de la lliga. Caldrà aprofitar esta nit màgica per a demanar l’ajuda dels esperits i superar el conjunt murcià. I Peniscola Rehabmedic ho farà sense Roberto Tobe, el jugador carioca que ha arribat a un acord per a rescindre el contracte que els unia des del passat mes de juny. El contracte ha estat resolt de mutu acord entre les dos parts pel que Tobe ja no és jugador peniscolà. Ha jugat cinc partits de lliga i dos de copa als que ha aconseguit un gol.

El pavelló viurà esta nit una de les millors entrades de la temporada per a vore un gran partit, una volta el conjunt castellonenc ha recuperat les seues senyals d’identitat. El Pozo és un històric del futbol sala espanyol, actual campió de Copa del Rei, actualment son huitens i vol recuperar-se de l’eliminació als penals del torneig del KO. Enfront, Peniscola Rehabmedic, un equip a l’alça baix el paràmetres de treball, lluita, intensitat i compromís dessitjant recuperar l’encert golejador. Una de les grans cites de la temporada per a esta nit a Peniscola.