»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | El FC Barcelona visita esta nit Peniscola

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL SALA | El FC Barcelona visita esta nit Peniscola

Serà a les 21 hores quan comence el partit que, en un principi, estava previst jugar el 25 de novembre però la participació de l’equip blau-grana a la UEFA Futsal Cup i la seua ronda èlit han fet que l’encontre s’avance quasi dos setmanes.

Peniscola Rehabmedia-FC Barcelona Lassa, partit avançat de la jornada 12, que obliga als dos equips a jugar per tercera setmana consecutiva dos partits setmanals en un marató que conclourà dissabte vinent i que servirà per a promoure una campanya conjunta del club i l’Ajuntament de Peniscola per a concienciar contra la violència masclista i l’igualtat de gènere.

El FC Barcelona Lassa arriba al Baix Maestrat com a segon classificat a la lliga, amb 24 punts, a només 1 del lider Movistar Inter. L’equip entrenat per Andreu Plaza tractarà de continuar presionant el conjunt madrileny que també avança el seu partit a la jornada de hui.

Per la seua banda, Peniscola, set jornades consecutives sense guanyar, està ben a prop de la zona de descens. Vé de dos derrotes consecutives a l’ultim minut front a El Pozo i Saragossa. Tot i això, l’equip blau ha millorat a les ultimes jornades amb una millora al joc, amb intensitat i lluita que no s’ha vist reflexat amb punt a la taula.

Curiosament, la temporada pasada debutava Cani com a entrenador de Peniscola Rehabmedic amb victòria 3-2 front el FC Barcelona Rehabmedic. Es repetirà enguany? Esta nit eixirem de dubtes.