»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Mauricinho rescindeix el seu contracte amb Peniscola Rehabmedic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | Mauricinho rescindeix el seu contracte amb Peniscola Rehabmedic

Era un secret a veus al pavelló de Peniscola. El seu davanter estrel·la Mauricinho i el club que presideix Juan Vizcarro han acordat la rescisió del contracte del jugador.

Mauricio Albuquerque Drumond Gomes «Mauricinho», natural de Belo Horizonte, continuara el seu recorregut pel futbol sala mundial després de jugar al Club Atlético Deportivo, al Al Rayyan de Qatar, al Jaen i ara, a Peniscola Rehabmedic. Arribà per a substituir a Juanqui i el seu rendiment ha estat molt per davall de les expectatives obertes. Ha jugat 20 partits, 18 de lliga i dos de copa, aconseguint nou gols, 7 i 2, en els cinc mesos en els que ha lluït la camiseta blava castellonenca.

I ha eixit clar perdedor de la lluita amb Juan Emilio per disputar-se el lloc de punter a Peniscola. Potser no ha tingut els minuts que hi haguera dessitjat però també és cert que s’ha vist superat per l’agresivitat i el treball colectiu pel jove jugador cedit pel FC Barcelona. La classe de Mauricinho és innegable però no ha cuallat en un projecte fet per a estar a la part alta de la classificació i que, després de l’inici de la segona volta, es veu obligat a mirar cap a la zona del descens i lluitar per la permanència a la Lliga nacional.