»
»
»
FUTBOL SALA | Valuòs empat de l’Hispànic València front al CD La Concordia

Empat a quatre gols entre L’Hispànic València i La Concòrdia de Barcelona en una nova jornada de la segona divisió de futbol sala femení disputada al pavelló Anabel Medina de Torrent.

Els dos equips acudien al partit igualats amb 25 punts. L’equip català es, a més, l’unic conjunt invicte de la categoria. Partit amb gran intensitat i amb l’equilibri que la classificació augurava. Als tres minuts s’avançaven les visitants amb un autogol de Lotis. A partit d’ací tot el pés del partit és per a l’equip valencià, amb un gran ordre defensiu de La Concòrdia que tornava a marcar, amb un llançament directe de falta des de 25 metres. Zero a dos al descans.

Al segon acte, l’Hispànic tanca a la seua àrea a les catalanes però sense fortuna i als quatre minuts, en una pèrdua de baló, i amb un altre llançament llunyà fan puar el 0-3 a l’electrònic torrentí. A partir d’este moment, l’equip valencià buida la porteria pròpia per a jugar cinc contra quatre. I la remuntada comença. Paula fa l’un a tres a huit minuts de la fi del partit, Romina el dos a tres i pocs minuts més tard empata el partit. Bogeria al pavelló torrentí. I més encara quan Lotis aconseguia el quatre a tres. Dos minuts per a la fi. La propia Lotis era expulsada en l’ultim minut i esta superioritat numèrica va ser aprofitada per l’equip català per a fer l’empat a quatre i aconseguir mantindre la seua imbatibilitat.