»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | L’Hispànic guanya el derbi al Bisontes a cinc segons de la fi

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL SALA | L’Hispànic guanya el derbi al Bisontes a cinc segons de la fi

Partit avançat de la jornada 17 de la segona divisió del futbol sala espanyol entre L’Hispànic València i el Bisontes de Castelló, amb emocionant victòria local per tres gols a dos.

Des de l’inici l’equip torrentí vulgué controlar el partit i despres de 8 minuts de bon joc, Lotis va fer el primer gol del partit per a l’Hispànic. La reacció del conjunt de Castelló va ser immediata i Sara estigué a punt d’empatar però va ser el conjunt local qui va duplicar el seu avantatge mitjançant Neus, qui tornava al pavelló Anabel Medina després d’una llarga lesió. Al descans, dos a zero per a l’equip de Torrent.

Al segon acte, el Bisontes va dominar i als 12 minuts retallava distàncies amb una diana de Yana després d’una bona jugada de Kira, qui minuts després enviava el baló a la creueta. Amb l’Hispànic amb cinc faltes i el Bisontes jugant amb portera-jugadora, Carla empata el partit a minut i mig de la fi en transformar un doble penal. I quan tot semblava que el partit caminaria fins l’empat, va ser altra volta Neus, en el seu gran retorn, qui, a cinc segons de la fi, va xutar desde lluny per a aconseguit el tres a dos definitiu.

Amb esta victòria L’Hispànic València es col·loca al segon lloc de la classificació mentre que el Bisontes de Castelló continuara huité.