»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Divendres de passió al pavelló d’El Cabanyal

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | Divendres de passió al pavelló d’El Cabanyal

El Levante jugara dema al pavelló d’El Cabanyal front el FC Barcelona Lassa en un dels partits més atractius de la jornada 26 de la Lliga nacional de futbol sala.

El Barça és un dels grans favorits de la competició, segón a la classificació, venen d’empatar a casa front a l’Inter Movistar. Els catalans vindràn a València amb l’objectiu de guanyar per a garantir-se el subcampionat.

David Madrid, entrenador del Levante, valorava les opcions granotes: «Tenim que fer un partit que fregue l’excel·lència per a poder plantar-los cara i traure alguna cosa posivita front al Barça. Tenim que estar molt concentrats, jugar amb molta intensitat i cometre les minimes errades. Davant anem a tindre a un dels millors equips a nivell mundial».

El Levante arriba al partit a cinc punts de distància de la zona del playoff i amb el precedent positiu del curs passat on els granotes eliminaren el Barcelona de la Copa del Rei a un partit èpic. Amb cinc jornades per davant, Madrid parla dels objectius per a esta sprint final: «volem sumar el major nombre de punts possibles. Anar partit a partit i superar la xifra històrica de punts de la secció a la màxima categoria. Tenim un calendari complicat però volem continuar competint fins la fi».

Per al partit tornara a ser baixa Pizarro i el partit aplega en plena Setmana Santa on es barrejara l’esport i les processions tan tipiques del barris del Cabanyal i el Canyamelar.