»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | El Hispànic recupera el segon lloc en superar el Sabadell aTorrent

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | El Hispànic recupera el segon lloc en superar el Sabadell aTorrent

Jornada 19 a la segona divisió femenina del futbol sala espanyol resolta amb una important victòria del CEF Hispànic València per 7 gols a 0 sobre el FS Sabadell.

La resta d’equips valencians de la categoria no tingueren la mateixa fortuna i, per eixemple, el Xaloc Alacant va caure per dos gols a tres front el Cervera, el Feme Castelló va eixir golejat de la seua visita al Teldeportivo i l’Hèrcules també va caure, per tres a dos, a la canxa de La Concòrdia.

Important victòria per a l’Hispànic que li permet recuperar el segon lloc de la classificació, igualat amb La Concòrdia, a cinc punts del lider, Femisport. Partit dominat des de l’inici front a un Sabadell que va presentar-se a Torrent amb només huit jugadores, dos d’elles juveniles, la qual cosa ha aprofitat l’Hispànic per a anotar, un darrere l’altre, set gols gràcies a l’encert per partida doble de Romina i Palanca i les dianes de Neus, Idoya i Paula.

Amb esta victòria l’Hispànic torna a ser segon amb 44 punts mentre que el Xaloc Alacant, amb 31, i el Feme Castelló, amb 21, continuen a la zona tranquila de la taula. L’Hèrcules, amb 12 punts, continua lluitant per la permanència.