»
FUTBOL SALA | Digne final de temporada per a Peñíscola i Llevant

Ha concluit la temporada per als dos equips de la Comunitat Valenciana en la Lliga Nacional de Futbol Sala, doncs ha finalitzat la campanya regular i ni el Llevant ni el Peníscola disputaran el ‘play-off’. Foto: Llevant Futsal.

Santiago Futsal 2-2 Peñíscola Rehabmedic

El Peñíscola visitava la pista de Santiago Futsal, un històric que s’acomiadava de la Primera Divisió després del descens que es va consumar la passada jornada després d’empatar en el Cabanyal enfront del Llevant. El partit començava bé per als gallecs, que van gaudir d’una claríssima ocasió just abans del primer gol, un autèntic golazo de Med que va rebre, es va girar i la va picar subtilment per sobre d’Iván Reverter. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Després de la represa, una espectacular jugada de Terry en la qual va retallar davant 3 jugadors rivals per a acabar cedint a Juan Emilio posaria l’1-1 en l’electrònic. Era el minut 30, però tan sol 5 després arribaria el segon dels santiagueses en una jugada assajada de córner que Armant remataria a gol. El partit ho va tancar Terry dos minuts després amb una altra gran jugada per banda que en aquest cas decidiria finalitzar ell amb un potent tret per a marcar el 2-2.

El Peníscola acaba la temporada en la posició 13 amb 26 punts.

Inter Movistar 5-3 Llevant UD

El partit va començar mogut en el Jorge Garbajosa, previ passadís del Llevant per la consecució de la UEFA Futsal Cup, i és que als dos minuts, la pilota d’or del futbol sala, Ricardinho, va anotar el primer per als madrilenys, encara que el Llevant no tardaria ni 2 minuts a reaccionar i tornar a igualar la contesa després d’un gran gol de Gonzalo Castejón. Als 10 minuts de nou el portuguès tornaria a posar per davant als seus després d’una bona jugada de Solano, resultat amb el qual s’arribaria al temps de descans.

Després de la represa arribaria el 3-1, als poc més de 3 minuts de començar després d’una bona jugada assajada culminada per Beu, i en el 26 seria Borja el que culminaria una jugada col·lectiva. Abans d’arribar a l’equador de la segona meitat, Cecilio va retallar distàncies després de lluitar una pilota que semblava perdut i allotjar-ho al fons de les malles. Tan sol 2 minuts després Pizarro anotaria després d’un lliure directe donant opcions al Llevant que veia com l’Inter, que a més tenia 5 faltes, tan solament els avantatjava amb 1 gol. Mancant 3 per al final, l’Inter va culminar una contra per mediació de Elisandro que va sentenciar després de tenir l’empat en les seues botes Tripodi.

El Llevant acaba la temporada en la seua millor posició històrica, sent desens amb 31 punts.