Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Primers moviments del Llevant FS i Peníscola RehabMedic per a la pròxima temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | Primers moviments del Llevant FS i Peníscola RehabMedic per a la pròxima temporada

Una vegada culminada la campanya 17/18 de la LNFS i assegurada la seua presència per a la pròxima, els equips valencians ja treballen per a preparar tant a nivell esportiu com a institucional la pròxima temporada.

Llevant FS

El Llevant FS ja ha fet oficials dos fitxatges. El primer d’ells va ser l’argentí de 30 anys Maxi Rescia. Campió del món amb Argentina en 2016, el defensor va signar amb l’entitat granota amb la finalitat d’assegurar més competència en la parcel·la defensiva. El segon a arribar ha sigut el brasiler Cleiton Henrique Aparegut Ferreira. Més conegut com Rick, el pivot -procedent d’Intelli- de 24 anys viurà la seua primera experiència a Europa. El seu perfil, per contra, reforçarà la parcel·la ofensiva gràcies en part, al seu potent tret amb ambdues cames.

A nivell institucional, el Llevant té un greu problema, ja que ha de buscar un pavelló que complisca la normativa i té de termini fins al 28 de juny. La LNFS li va comunicar en finalitzar la temporada la impossibilitat de seguir al Cabanyal al no complir la pista les normatives necessàries. Presentar una pista alternativa serà el requisit indispensable perquè l’entitat granota puga inscriure’s en la competició.

Peníscola RehabMedic

Per la seua banda, el Peníscola RehabMedic també ha realitzat el primer dels moviments quant a la seua plantilla per al pròxim curs. L’equip castellonenc ha anunciat que no executarà la seua opció de compra per Pedro Henrique Da Silva Santos “Rabisco“, qui no continuarà en l’entitat blava. L’ala ha disputat, des que arribara a l’hivern, 4 partits amb l’elàstica penyiscolana i va fer un gol el dia que va debutar davant el C.A Osasuna.

A nivell institucional, el club ha terminat la seua temporada amb un menjar familiar entre l’staff i els jugadors i ha aprofitat per a agrair a la seua afició la implicació i el gran aforament assolit en tots els partits que s’han disputat com a local. A més, l’entitat blava va comunicar que s’ha arribat a un principi d’acord per a la renovació del seu principal patrocinador.

Foto: Llevant FS

Categorías Fútbol Sala