»
»
»
»
FUTBOL SALA | L’Hispanic falla amb el Xaloc (2-3) pero encara depen dels seus resultats

Mala vesprada per a l’Hispanic al Municipal de Loriguilla. I açò que començava de forma immillorable, ja que en el derbi davant el Xaloc les valencianes s’avançarien al poc de començar.

Restaven tres partits per al final de la temporada i amb el triple empat de cap davant el Palau i el Concòrdia, la victòria davant el conjunt alacantí era fonamental. Tant, que als quinze segons de partit Palanca avançaria a les torrentinas als quinze segons.

Tant Concordia com Palau han vençut aquesta jornada

El conjunt visitant tindria capacitat de reacció per a aconseguir igualar el marcador i en sols dos minuts remuntar, per a manar el marcador amb un 1-2 al descans. Lotis igualaria de nou a dos amb la represa, però arribaria -de nou dos minuts més tard- el colp definitiu. El Xaloc es tornaria a avançar amb el 2-3 definitiu amb el culminaria el partit.

Per la seua banda, els altres dos adversaris que aspiren a l’ascens a la primera divisió femenina sí van guanyar. El Palau vencia a Sabadell (1-3) mentre que el Concordia golejava l’Esparreguera (0-11). No obstant açò, i malgrat que les valencianes es despengen d’aqueix triple empat al capdavant, encara depenen dels seus resultats. La setmana que ve li la jugaran davant el Concòrdia en el seu pavelló i culminaran la temporada en Gran Canària.