»
»
»
FUTBOL SALA | L’Hispanic venç 2-4 al CD Concordia i torna a somiar amb l’ascens

La derrota davant el Xaloc 2-3 va ser un dur colp, però les xiques de l’Hispanic han sabut recompondre’s. El conjunt de Torrent ha vençut 2-4 en la pista del CD Concordia -fins hui, rival que els deixava fora dels llocs de promoció a Divisió d’Honor- i restant una jornada depèn dels seus resultats per a jugar el play-off d’ascens.

En un partit frenètic que es va resoldre en els últims instants, les valencianes sempre van portar la iniciativa. De fet, als quatre minuts Lotis ja els havia avançat. Malgrat que el conjunt català va saber respondre i empatar solament dos minuts després, al quart d’hora l’Hispanic tornaria a anotar. Idoya feia el segon i Romina manaria amb un favorable 1-3 el marcador al descans.

El conjunt valencià va saber patir i va certificar la seua victòria en els últims instants del partit

El conjunt local va tornar a espantar a les jugadores de l’Hispanic. Solament tres minuts després de la represa, el Concordia tornaria a retallar diferències i ajustar el marcador a un sol gol, encara que el conjunt valencià va saber defensar-se fins als últims instants. Fruit de la desesperació final del conjunt català, l’Hispanic va aprofitar una altra de les seues avantatjoses contres per a solucionar, mitjançant Idoya de nou, el partit definitivament.

Amb aquest resultat les valencianes tornen a aspirar a l’ascens a la primera divisió femenina nacional del futbol sala ja que se situen segones en la taula –empatades al Concordia però amb el golaverage a favor- i depenen dels seus resultats en l’última jornada. Per la seua banda, el CFS Femisport Palau -capdavanter- també va vèncer en el seu compromís (2-1) al CFS Eixample. En l’última jornada, l’Hispanic rebrà al Teldeportivo de Gran Canària a casa, on podrà certificar definitivament la seua classificació per a la promoció.