»
»
»
FUTBOL SALA | El Nítida Alzira a Segona B per la porta gran

El Nítida Alzira FS es va proclamar campió de lliga i va aconseguir el tan anhelat ascens a Segona Divisió B de futbol sala. Després d’una temporada dominada de principi a final pels de la Ribera, l’equip entrenat per Braulio Correal va poder celebrar en l’última jornada, i enfront de la seua afició, el gran assoliment. Foto: Nítida Alzira.

No va ser un partit senzill, encara que el resultat final així semble indicar-ho, i és que els locals no van poder superar la muralla del Favara fins a passat el primer quart d’hora, quan Pendi va rematar un córner al fons de les malles per a posar l’1-0. No tardaria molt a arribar la reacció visitant, i Jordi Fayos va empatar des dels 10 metres. Quan tot feia indicar que l’empat a un gol seria el resultat al descans, Luis Moreno va tornar a avançar als seus després d’una bonica jugada personal a menys d’1 minut que els jugadors enfilaran el túnel cap als vestuaris.

En la represa els locals van ser molt superiors al seu rival, en totes les facetes i en tots els moments de joc, i aconseguien crear perill quasi en cada acostament a l’àrea del Favara, que potser va pagar a l’excés el desgast de la primera meitat. Així doncs, un doblet de José Carlos va distanciar al Nítida Alzira, i el gol d’Álvaro Rodrigo va sentenciar del tot l’encontre i va portar a l’èxtasi al públic que va presenciar una històrica victòria de l’equip. El Nítida Alzira, serà de Segona B, si aconsegueix el patrocini i els ingressos suficients.