Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Revolució granota i nou fitxatge del Peníscola RehabMedic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | Revolució granota i nou fitxatge del Peníscola RehabMedic

Tant el Llevant UD FS com el Peníscola RehabMedic s’han posat les piles aquests dies per a avançar amb la confecció de tant les plantilles com els cossos tècnics del projecte per a la pròxima temporada.

Llevant UD FS

En l’entitat granota s’han efectuat molts moviments. Els últims dos d’ells respecte a Emilio Buendía, peça clau del projecte durant aquests anys, i al valencià Carlos Márquez. El club va anunciar la desvinculació del pivot de Jaén després de dues temporades del club. La baixa d’Emilio Buendía serà sensible, ja que ha sigut un dels màxims golejadors aquestes campanyes, amb un total de 28 gols en els dos cursos que ha vestit l’elàstica del Llevant UD FS. A més, el club va anunciar la renovació, per una temporada més, del tancament valencià de 37 anys qui sumarà la seua setena temporada en l’equip. Es tracta d’un moviment important perquè Carlos Márquez és capità i un home important sobre la pista.
image9780452c76fae3d190fce4147d52d743_news
Amb açò, la plantilla fins avui ha anunciat tres fitxatges, quatre renovacions i ha donat a conèixer dues baixes. Quant als fitxatges, l’entitat va tancar les incorporacions de Maxi Rescia, Rick i Javi Rodríguez; va anunciar les renovacions de Javi Sena, Pedro Toro, Prieto i ara Carlos Márquez, així com les baixes de Nacho Serra –es marxa cedit-, Lucas Tripodi i Emilio Buendía.

Peñíscola RehabMedic

Azzedine Koukouss, conegut a nivell esportiu com Tití és el nou fitxatge del conjunt castellonenc. L’ala procedent del Bisontes Castelló -equipe assentat en la Segona Divisió Nacional; va quedar dècim el passat curs- tindrà la seua primera oportunitat en la Primera Divisió de la LNFS. Es tracta d’un perfil ràpid i amb desborde. Als seus 26 anys s’ha convertit en la segona incorporació del Peníscola RehabMedic després d’anunciar-se fa uns dies l’arribada del jugador, també procedent de la categoria de Plata, Xavi Cols.

tit-no-seguir-en-el-bisontes-castelln-fs

A més d’aquests dos fitxatges, l’entitat blava ha confirmat que fins a cinc jugadors no seguiran en el projecte -Antonio Agbe Bagatin, Rabisco, Iago Rodríguez, Carlinhos i Esteban Cejudo-, el fitxatge de Juanlu Alonso com a nou tècnic així com la prolongació del contracte amb el seu principal patrocinador.

Fotos: Llevant UD FS i Bisontes Castelló FS

Categorías Fútbol Sala