Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | El Llevant UD FS i el Peníscola RehabMedic confirmen noves altes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

FUTBOL SALA | El Llevant UD FS i el Peníscola RehabMedic confirmen noves altes

Continuen els moviments en el Llevant UD FS i el Peníscola RehabMedic de cara a la pròxima campanya en la LNFS. Fa uns dies, el Llevant UD FS anunciava tres noves baixes i un fitxatge, mentre que el Peníscola RehabMedic ha anunciat dues noves altes per a la seua plantilla.

Llevant UD FS

Ni Juan Pizarro, ni Ramón Vargas, ni Antoñito seguiran en el conjunt granota la pròxima temporada. Així ho ha comunicat el Llevant UD FS recentment, agraint-los als tres la professionalitat i l’esforç dipositats el temps que han vestit l’elàstica de l’entitat. Juan Pizarro va arribar en la 16/17 i ha sumat 16 gols en aquest temps. Per la seua banda, Ramón Vargas i Antoñito van arribar el curs passat per a aportar frescor i joventut a l’atac, encara que ara hauran de cercar-se un nou equip.

D’altra banda el club va anunciar el fitxatge d’Everton Cardoso ‘Gallo’, de 30 anys; tancament esquerrà de jerarquia que militava en el Araz Naxcivan d’Azerbaidjan i que ve de jugar amb bons nombres l’europeu de Futsal amb la selecció d’Azerbaidjan -té la doble nacionalitat i també és brasiler. Serà la primera temporada del nou jugador granota en la LNFS, la màxima categoria del Futsal espanyol. Amb aquest moviment, el Llevant ha efectuat el seu quart fitxatge després de les arribades de Maxi Rescia, Rick i Javi Rodríguez. A més, s’ha comptat amb les renovacions de Javi Sena, Pedro Bou, Prieto, Carlos Martínez i Jorge Santos, així com amb les baixes de Nacho Serra -es va cedit-, Lucas Tripodi, Emilio Buendía, Juan Pizarro, Ramón Vargas i Antoñito.

Peñíscola RehabMedic

Daniel Montes del Rio, també conegut com a ‘Chino’ és nou jugador del Peníscola RehabMedic per a les pròximes dues temporades. Als seus 28 anys, el salamantí procedeix d’aportar gols en l’O’Parrulo Ferrol gallec. Experiència, treball i gols són els seus senyals d’identitat; la passada campanya va anotar 12 gols i va ser clau per als gallecs jugant els 30 partits de la lliga regular.

D’altra banda, el club castellonenc va anunciar la tornada de Jaime Peiró, qui ha vestit la samarreta del FC Barcelona B els últims sis mesos en la Segona Divisió de la LNFS. Jaime Peiró ha demostrat tindre el nivell en Segona i ja va vestir l’elàstica blava en un partit davant el Movistar Inter, en el qual va debutar. Durant la seua experiència a Barcelona ha aconseguit ser campió d’Espanya Juvenil. Després d’aquestes dues altes, ja són quatre les cares noves en el Peníscola RehabMedic per a la pròxima temporada. El club va anunciar els fitxatges de Xavi Cols i de Tití. A més, s’ha de tenir en compte que fins a cinc jugadors no seguiran en el projecte: Antonio Agbe Bagatin, Rabisco, Iago Rodríguez, Carlinhos i Esteban Cejudo, a més de que l’entitat comptarà amb un nou tècnic, Juanlu Alonso.

Foto: Llevant UD FS

Categorías Fútbol Sala