Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | El Castellón FS s’emporta la Copa Federació Femenina als penals

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | El Castellón FS s’emporta la Copa Federació Femenina als penals

Disputadíssima final la que va enfrontar al Castelló FS enfront de l’Alaquàs, en la qual la igualtat va ser la nota dominant durant tot l’encontre, i en la qual només els penals van poder decidir quin dels dos equips alçava finalment el trofeu. Foto: Castelló FS.

La primera meitat va ser la decisiva per a saber que tots dos equips anaven a estar parells, i és que, encara que l’Alaquàs va dominar l’esfèric i el tempo durant els primers 20 minutos, les ocasions clares de gol no acabaven d’arribar. Les valencianes ho van intentar amb moviments ràpids i tractant de cercar les jugades assajades a pilota parada, però les castellonenques no es deixaven sorprendre.

Després de la represa el partit va canviar, les castellonenques van ser les que en gran part van dominar el joc i cercaven acostaments a l’àrea rival, i a 10 minuts del final, la portera de l’Alaquàs es va erigir en protagonista, en salvar dues grans ocasions consecutives del Castelló. En els últims minuts la por a perdre es va apoderar de tots dos conjunts que van signar els penalts.

La final es decidiria en penals. La tanda, malgrat ser igualada, va mostrar que les de Castelló l’havien preparat millor, després d’aconseguir la seua portera erigir-se com a gran protagonista, amb el que van aconseguir la victòria final i poder alçar el títol de campiones de Copa Federació Femenina.

Categorías Fútbol Sala