Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | La FFCV premiada pel seu suport a les persones amb malaltia mental

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

FUTBOL SALA | La FFCV premiada pel seu suport a les persones amb malaltia mental

La destacada contribució que està realitzant la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) en la lluita per la integració de persones amb malaltia mental va ser premiada ahir en la II Gala del Deporti Pro-Salut Mental. Fotos: FFCV.

D’aquesta manera, es realitza un bonic reconeixement al treball desinteressat que realitza el Comitè de Futbol Sala de l’ens federatiu especialment des de fa quatre temporades, quan van començar a col·laborar amb la Fundació SASM aportant material, equipaciones i arbitratges, a més de realitzar diverses jornades de formació tant a esportistes com a entrenadors i professionals.

polifutsalpremiosalud02

A més, també s’ha creat una lliga de futbol sala pròpia, la Lliga FUNSASM, en la qual, dividits en dues categories, participen gairebé 250 jugadors repartits en un total de vint-i-tres equips valencians que competeixen en els poliesportius de Paterna i Sueca. A més, també compten amb dos campionats ‘copers’ i una Selecció Valenciana de Futbol Sala Pro-Salut Mental que competeix en diferents campionats tant nacionals i internacionals i que està patrocinada per la FFCV.

«En la Federació no solament estem per organitzar competicions, sinó també per recolzar aquest tipus de causes»

Cal informar que la Gala celebrada ahir va ser organitzada per l’Associació Esportiva, Cultural de Recuperació i Integració Social Sportsa, l’associació esportiva de la Fundació SASM, i que a l’acte van acudir tant el secretari general de l’ens federatiu, Salva Gomar, com el secretari del Comitè Tècnic de Futbol Sala de la FFCV, Juan Miguel Valiente.

Aquest últim va remarcar que “és un gran orgull, perquè en la Federació no solament estem per organitzar competicions, sinó també per recolzar aquest tipus de causes i sumar-nos a aquelles iniciatives que veuen en l’esport una oportunitat per integrar a persones estigmatitzades per la societat.

Categorías Fútbol Sala