Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Raúl Jiménez tanca la plantilla del Llevant UD FS

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

FUTBOL SALA | Raúl Jiménez tanca la plantilla del Llevant UD FS

Raúl Jiménez, jugador procedent del Real Betis Futsal, jugarà en el Llevant UD FS la temporada que ve. Amb la seua arribada, el club granota dóna per tancada la planificació esportiva de cara a la pròxima campanya en la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS).

Als seus 22 anys, el porter té àmplia experiència en el futsal nacional; va jugar en el Magna Navarra abans de recalar en el Real Betis Futsal -club amb el qual ha fregat l’ascens a la LNFS enguany-, va ser Internacional sub18 amb la Selecció Espanyola i al seu currículum destaquen títols com el de campió juvenil d’Espanya en cadet i juvenil en seleccions territorials. 

«Sóc un porter ràpid, amb bons reflexos i m’agrada manar i transmetre en el camp»

«Venir al Llevant suposa una gran oportunitat de seguir creixent com a porter al costat de grans companys. Per al meu és una il·lusió tornar a gaudir de 1ª Divisió de la mà d’un club com aquest», va confessar després de tancar-se el seu acord amb l’entitat d’Orriols. «Em considere un porter ràpid, amb bons reflexos i que m’agrada manar i transmetre en el camp», va explicar.

El fitxatge de Raúl Jiménez és la setena incorporació dels granotes després de les arribades de Maxi Rescia, Gallo, Javi Rodríguez, Javi Alonso, Pablo Ibarra i el brasiler Rick. El conjunt de David Madrid, amb la plantilla tancada, tornarà al treball el pròxim 30 de juliol per a preparar una nova il·lusionant campanya en 1ª Divisió.

Foto: Llevant UD FS

Categorías Fútbol Sala