Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | El Nítida Alzira manté l’aposta pel talent valencià per al seu planter

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | El Nítida Alzira manté l’aposta pel talent valencià per al seu planter

Després de les primeres confirmacions de jugadors per a la il·lusionant temporada en la Segona Divisió B, el Nítida Alzira continua confeccionant la seua plantilla, apostant de nou per talent de la Comunitat Valenciana per a tractar d’aconseguir les seues metes en la categoria de bronze del futbol sala espanyol. Foto: Nítida Alzira

Destacats juvenils per al Nítida Alzira

El club de la Ribera s’ha fet amb alguns dels jugadors més prometedors de la Comunitat Valenciana, apostant per ells amb la intenció que siguen importants tant ara com en el futur del club.

El primer dels joves valencians que arriba és el tanca Jaume Todos Santos, futbolista que ve de consagrar-se com a campió de la Lliga de Divisió d’Honor i de la Copa amb el Maristas-Sucro, sent a més peça clau i capità. Al costat d’ell arriba el porter, també del Maristas-Sucro, Álvaro Llopis, un habitual en la Selecció Valenciana, amb la qual ha jugat en la Sub-16 i Sub-19.

A més dels dos futbolistes que arriben del Juvenil del Maristas, el club també s’ha reforçat amb un altre dels joves valors de la Comunitat Valenciana, es tracta de Carlos Carreras, que arriba procedent del Filial del Llevant. El jugador ha sigut dues vegades campió de Lliga Divisió d’Honor durant la seua etapa Juvenil, i també assidu a les convocatòries de la Selecció Valenciana.

Tres renovacions completen momentàniament la plantilla

En el capítol de renovats hi ha tres jugadors més que allarguen la seua vinculació al Nítida Alzira. El primer d’ells és l’ala Álvaro Rodrigo, que complirà la seua quarta temporada en el projecte i que destaca pel seu 1 contra 1 quasi imparable.

Un dels capitans de l’equip també ha decidit renovar, es tracta del porter Víctor Torres, qui complirà la seua setena temporada defensant la porteria de l’Alzira a la qual tanta seguretat ha aportat aquestes últimes temporades fins a arribar a la Segona Divisió B.

L’últim dels quals ha renovat de moment és Marcos Martínez, més conegut com ‘Molo’ que tornarà a ajudar en les tasques defensives del club. El tancament valencià jugarà la seua segona temporada en l’equip i debutarà en la categoria.

Categorías Fútbol Sala