Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Sis equips representaran a la Comunitat Valenciana en els campionats d’Espanya de futbol sala

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

FUTBOL SALA | Sis equips representaran a la Comunitat Valenciana en els campionats d’Espanya de futbol sala

La Comunitat Valenciana estarà molt bé representada en la present campanya en els campionats d’Espanya de futbol sala que organitza la Real Federació Espanyola de Futbol amb l’objectiu de fomentar i conjuminar esforços per al creixement del futbol base de llarg a llarg del territori nacional. Foto: FFCV.

El nostre futbol tindrà sis representants que es batran el coure amb diversos combinats d’altres comunitats autònomes, tots ells barallant per fer-se amb el títol de campions.

En els campionats d’Espanya, la Comunitat Valenciana tindrà un ampli elenc de representants distribuïts en un total de 6 equips. La selecció femenina sub-20 tornarà a ser una temporada més, la joia de la corona. Per darrere d’ella, equips amb un gran futur per davant com la sub-17, la qual suposa una gran novetat ja que participarà en aquest tipus de competicions per primera vegada.

La sub-17 femenina participarà en els campionats d’Espanya per primera vegada

Per la seua banda, el futbol sala masculí comptarà amb la sub-19, sub-16, l’Infantil i l’Aleví Mixt. Tots ells amb la intenció de deixar el nom del futbol regional valencià en el més alt possible.

Categorías Fútbol Sala