Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | El Llevant intentarà matar a un altre gegant de la lliga

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

FUTBOL SALA | El Llevant intentarà matar a un altre gegant de la lliga

El Pavelló Municipal de Paterna es prepara per a una altra nit de gala. Llevant UE i FC Barcelona Lassa jugaran demà el partit ajornat de la jornada 4 en una nit que s’espera igual o de major intensitat que el dia de l’estrena del nou feu levantinista, quan els granotas van superar a tot un Inter Movistar per 5-3. Foto: Llevant UE.

Llevant UE i Barça Lassa van haver d’ajornar el seu partit de lliga a causa dels compromisos internacionals dels catalans. Així doncs, demà es disputarà un dels partits més atractius que es podran gaudir en el nou feu granota. Per la seua banda, el Llevant ve ple de moral després d’aconseguir la victòria dissabte passat després de remuntar al Naturpellet Segòvia per 2-4. El Barça, d’altra banda, va caure en el seu partit enfront del Peníscola RehabMedic per 1-2 en el que va suposar la primera derrota del Barça en el Palau després de quasi un any.

El partit donarà començament a les 21:00

Cal recordar que el Llevant sol ha jugat una vegada en el seu nou pavelló amb victòria local enfront de l’Inter Movistar. Ara, l’actual campió de Copa del Rei visitarà el Pavelló Municipal de Paterna per primera vegada amb la intenció de col·locar-se de nou com a capdavanter. No pot dir el mateix el Llevant UD, que a causa de la diferència de gols solament podrà ascendir fins a la segona posició en cas de victòria.

La temporada passada el conjunt granota va caure en el seu duel en el Pavelló Municipal del Cabanyal per un contundent 3-9. Tampoc va gratar gens en la seua visita al Palau, on van caure per 4 gols a 0. Per açò, sumat a la motivació d’un duel d’altura està l’objectiu de redimir-se del passat. Tot açò, apuat pels aficionats que van abarrotar el nou feu granota el passat 21 de setembre enfront d’Inter, i que ara ho faran davant el FC Barcelona Lassa.

Màxima igualtat entre tots dos equips, que han collit tres victòries i una derrota

Tant Llevant UE com FC Barcelona Lassa ja han realitzat l’entrenament previ al partit de demà, on l’orgull i, sobretot el coliderat, estarà en joc en una nit que s’espera igual d’especial que la nit de l’estrena levantinista a Paterna.

Categorías Fútbol Sala