Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Les seleccions valencianes ja coneixen als seus rivals dels Campionats d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

FUTBOL SALA | Les seleccions valencianes ja coneixen als seus rivals dels Campionats d’Espanya

Les Seleccions Autonòmiques de Futbol Sala ja coneixen les seues destinacions en les diferents fases dels Campionats d’Espanya, després que el Comitè Nacional de la Real Federació Espanyola de Futbol haja celebrat el sorteig.

Els combinats autonòmics femenins Sub-17 i Sub-20 seran els encarregats de donar el tret de sortida.

Així ho ha decidit el sorteig que ha tingut lloc a la Ciutat del Futbol de las Rozas i gràcies al com els valencians ja coneixen als seus rivals. Una Ciutat del Futbol de las Rozas que alçarà als campions de cada categoria.

Combinats femenins Sub-17 i Sub-20

Les fémines valencianes Sub-17 i Sub-20 han quedat enquadrades en el Grup D, la seu del qual és la Regió de Múrcia.

La fase prèvia de dites conjuntes es disputarà del 2 al 6 de gener. El vencedor de cadascun dels quatre grups (A, B, C i D) es classificarà per a semifinals, en les quals el campió del Grup A se mesurarà al del B i el campió del C s’enfrontarà al del D. La fase final seran els dies 9 i 10 de febrer.

Les valencianes Sub-17 jugaran contra Múrcia i Cantàbria, les Sub-20 contra Múrcia i el País Basc.

Combinats masculins Sub-16 i Sub-19

Als valencians Sub-16 i Sub-19 els ofereix el Grup A, la destinació del qual es dilucidarà a Andalusia, que ha estat triada com a seu.

Mentre que la fase prèvia se celebrarà del 22 al 27 de gener, la fase final de la Ciutat de Futbol de las Rozas serà els dies 16 i 17 de febrer de 2019.

Els valencians Sub-16 s’enfrontaran a Andalusia, Castella León i Aragó. Els Sub-19 als mateixos, a més d’Astúries.

Categoria infantil masculí

A diferència dels seus predecessors, els infantils celebraran tant la fase prèvia com la final a Andalusia. Una fase única que es disputarà des del 27 de març al 31 del mateix mes.

Els nostres xics, ja que la Comunitat Valenciana no comptarà amb representació femenina, han quedat assignats en el Grup C. Un grup en el qual es veuran les cares amb: Illes Balears, Aragó i Catalunya.

Categoria aleví mixta

De la mateixa manera que els infantils, la fase prèvia i la fase final es desenvoluparan en el mateix lloc. En el cas dels alevins, serà a Catalunya. Una categoria que serà l’última a celebrar els seus corresponents Campionats d’Espanya i per tant posar el colofó del 10 al 14 d’abril de 2019.

La Comunitat Valenciana, pertanyent al Grup C, lluitarà contra les Illes Balears i Aragó.

Per veure com han quedat confeccionats la resta de grups, entre els quals no es troba la Comunitat Valenciana, podràs fer-ho a través del següent enllaç.

 

Categorías Fútbol Sala