»
»
FUTBOL SALA | El Llevant UD FS perdona i deixa escapar els tres punts davant el Barça Lassa

El Pavelló Municipal de Paterna es va engalanar en la tarda del dimarts 16 d’octubre per a la quarta jornada de la LNFS. El Llevant UD FS rebia al FCB Lassa amb l’ànim d’aconseguir una altra machada, i imposar-se com ho va fer fa uns dies al Movistar Inter a casa. Fotografies: Llevant UD FS.

Però aquesta vegada no va poder ser. Malgrat començar dominant en el joc i en l’electrònic amb un 2-0 favorable per mediació de Javi Sena en el minut 6 i Jorge Santos en el 16, els de David Madrid no van resoldre la trobada i els culés els van vacunar.

En menys de 10 minuts el FCB Lassa va remuntar un 2-0 advers, portant-se els tres punts de Paterna per la mínima (2-3).

En el minut 24 Ferrao retallava distàncies i posava el 2-1 en el marcador, en el 27 Adolfo posaria les taules, i finalment Lozano faria el 2-3 final en el minut 33. L’esquadra d’Andreu Plaza va aprofitar les seues oportunitats per portar-se una victòria, que els granotes no van saber lligar per falta d’efectivitat.

Els locals van tenir diverses ocasions per fer el 3-3, però no van obtenir fortuna. Pedro Toro, Márquez i fins i tot el propi Ferrao en pròpia porta, van tenir les més clares.

Toca pensar ja en el proper compromís. El divendres 19 d’octubre, el Llevant UD FS es mesura al Futbol Emotion Zaragoza a domicili.