Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Els valencians es preparen per a les seues dures eliminatòries de Copa del Rei

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

FUTBOL SALA | Els valencians es preparen per a les seues dures eliminatòries de Copa del Rei

El sorteig dels vuitens de final de Copa del Rei no va ser positiu per als equips valencians de Primera Divisió, ja que el Peníscola haurà de mesurar-se al FC Barcelona Lassa, un rival que ja sap què és perdre davant els castellonencs, mentre que el Llevant visitarà un dels feus més complicats, el Palau d’Esports de Múrcia per a mesurar-se a ElPozo Murcia. Foto: Peníscola RehabMedic.

Per part del Peníscola RehabMedic, els castellonencs hauran de rebre per primera vegada en la temporada al FC Barcelona Lassa en el Pavelló Municipal de Peníscola, però ja es van haver de mesurar en la competició domèstica als culés amb un resultat històric per als valencians, una victòria que asseia càtedra i que trencava una ratxa de victòries de quasi un any dels culés en el seu feu.

El Peníscola RehabMedic va caure en vuitens de final la passada campanya

Ara, els castellonencs cercaran repetir victòria davant l’actual campió de la competició en el que s’espera un partit d’alta tensió i de molta brega. cal destacar que els culés hauran de disputar la desena jornada de Primera Divisió aquest dimarts a causa dels compromisos europeus que tenen els blaugranas.

Per part llevantinista, els pupils de David Madrid tindran una complicada papereta per a passar de vuitens de final, ja que un dels candidats a la consecució del títol, ElPozo Murcia, s’ha interposat en el camí dels granotes. El desafiament creix en dificultat en disputar-se en territori murcià, per la qual cosa el Llevant haurà de suar sang per a aconseguir un resultat positiu que li porte a quarts de final.

El Llevant no va poder passar de segona ronda la passada campanya

La conjuntura levantinista no és la més òptima, ja que vénen de collir una dura derrota davant els subcampions de la competició del KO, el Jaén Paraíso Interior. Però al Llevant se li donen bé els reptes, i accedir a quarts de final en aquesta competició el final de la qual tindrà lloc per primera vegada a València és tot un desafiament per als pupils de David Madrid.

Però per a açò caldrà esperar poc més d’un mes, ja que aquests encontres estan programats per al 10 i 11 de desembre, mentrestant, els granota tenen una important cita demà mateix, ja que rebran al Futbol Emotion Zaragoza a les 20:45 hores per a disputar el duel que va quedar pendent en la Jornada 6, enfrontant-se a un equip que compta amb un punt menys, per la qual cosa la missió de tots dos serà la de guanyar per a així afermar-se en la zona mitjana.

Categorías Fútbol Sala