Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Gran debut de la Sub-17 i Sub-20 en la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.

FUTBOL SALA | Gran debut de la Sub-17 i Sub-20 en la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya

No podria haver començat millor la marxa per als combinats femenins de la Comunitat Valenciana en la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya, ja que tant la Sub-17 (3-4) com la Sub-20 (1-3) han aconseguit imposar-se als seus primers rivals. Fotos: FFCV.

Selecció Càntabra 3-4 Selecció Valenciana

El Pavelló Municipal d’Archena (Múrcia) està acollint aquest destacat esdeveniment en el qual en primer lloc, a les 11.00 hores, han entrat en escena els conjunts Sub-17 de Cantàbria i de la Comunitat Valenciana. En un partit trepidant, les primeres a copejar han estat les nostres gràcies a un gol d’Aitana de falta directa.

En el minut 10 van aconseguir empatar les càntabres, però en un espectacular intercanvi de cops, Gemma ha tornat a avançar a les de Javier Antón gràcies a una gran jugada individual (12’), el combinat rival ha empatat (14’) i Gemma ha vist porteria (18’) de nou per a marxar-se al vestuari amb el resultat de 3-4 favorable a les de la Comunitat Valenciana.

Gemma ha signat un doblet per a les valencianes

Ja en la segona part, la pressió de Cantàbria ha estat constant, però les valencianes s’han mostrat tremendament solvents en labors defensives i fins i tot han gaudit d’ocasions com per a ampliar l’avantatge abans d’haver-ho fet ja en el minut 34 per mediació de Sara, i encara que les càntabres han tornat a acostar-se en el 38’, el 3-4 ha estat definitiu.

Selecció Basca 1-3 Selecció Valenciana

En el mateix escenari però a les 13.00 hores ha arribat el torn per a la Sub-20, que també ha viscut en les seves carns un partit molt emocionant demostrant el fort nivell de totes dues seleccions. La primera meitat ha estat igualada, resistint-se el primer gol fins que, just abans del descans, en el 19’, Aitana ha avançat a les nostres.

Aquest tant ha fet molt de mal a les basques, que en el minut 22 han vist com Paola aconseguia el segon. Sense poder ficar-li mà a un conjunt valencià que ha anat a més amb el pas dels minuts, la sentència ha arribat en el 29’ gràcies a Sara, marcant el de l’honor el País Basc en el minut 35 per a establir el 1-3 final.

Demà descansen i el dissabte s’enfronten a l’amfitriona

Gran partit de l’equip entrenat per Majo Pascual, que junt a la Sub-17 demà viurà jornada de descans mentre s’enfronten els seus rivals (en Sub-17 Múrcia – Cantàbria a les 11.00 hores i en Sub-20 Múrcia – País Basc a les 13.00 hores), tancant aquesta Fase Prèvia la Sub-17 mesurant-se a Múrcia a les 11.00 hores i la Sub-20 jugant també contra l’amfitriona a les 13.00 hores.

Categorías Fútbol Sala