Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Tot el que has de saber sobre el Costa Blanca Futsal Cup 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | Tot el que has de saber sobre el Costa Blanca Futsal Cup 2019

A mesos de l’arrencada del prestigiós torneig internacional del Futbol Base de futbol sala, es van coneixent les primeres informacions sobre aquest tema. Foto: Costa Blanca Futsal.

Del 30 de juliol al 5 de juny a Benidorm

Ja es coneix la data oficial la qual els joves talents del futbol base gaudiran a Benidorm i sobre el parquet del futbol sala. El lloc triat ha sigut Benidorm i les dates del pròxim 30 de juliol al 5 de juny.

Equips del tothom s’albergaran en la Comunitat per a disputar un dels tornejos més competitius del futbol base, on fins a un total de setze països com poden ser França, Veneçuela, Ucraïna, Rússia, Anglaterra, el Brasil, Austràlia, Bèlgica o Itàlia entre molts altres, disputaran el torneig.

La competició donarà el tret d’eixida l’1 de juliol amb la cerimònia d’inauguració i la disputa de la Primera Fase. Aquesta mateixa dubtarà fins al 4, on a partir d’aquest dia es disputaran les fases finals i la gran final.

Inscripcions obertes

També s’han obert les inscripcions per als equips, on cada club haurà d’abonar la quantitat de 125 euros, mentre que l’estada a la ciutat variarà segons l’hostalatge que cada entitat tria, es pot fins a de col·legis, residències, hotels de tres a quatre estreles o bungalows.

Categorías Fútbol Sala