»
»
El Llevant s’emporta el derbi de la Comunitat en Peníscola

Els jugadors del Llevant UD FS celebrant la victòria

El Peníscola FS va rebre la visita del Llevant UD FS en el partit corresponent a la jornada 10 de la LNFS, El Peñíscola FS va començar la jornada amb un punt més que el Llevant però amb la victòria visitant els granotes els van avançar en la clasificació i es col·loquen en huité lloc.

El derbi de la Comunitat va ser un partit d’alt nivell, amb molta tensió i que es va decidir en els instants finals. Va ser una trobada amb moltes remuntades, que no va deixar indiferent a ningú i que va posar a prova els cors dels quals van anar al pavelló.

Primer es va avançar el Peñíscola FS amb dos gols abans dels primers deu minuts per part de Cols i Gómez De l’Olmo. Abans del final de la primera part els visitants van aconseguir empatar amb dos gols, un de Rescia i un altre de Márquez. Ja en la segona part el Llevant UD FS li va donar la volta al marcador amb dos nous tants, el segon en el compte de Rescia i el primer de Rubi.

En tot just un minut, Raúl Gómez i Josiko van posar de nou les taules en el marcador, boig davant tant de canvi de lideratge. Però en el 32′, un minut després, el Llevant es tornava a avançar per mediació de Javi Sena. Dos minuts després, el Servigroup Peníscola no es quedaria arrere i empataria per mediació de Raúl Gómez. A penes havia transcorregut un minut quan Claudino posava el 6-5, la qual cosa feia esclatar d’eufòria a la graderia local.

Però el Llevant no es va rendir. En el 38′, Gallo posava el 6-6, i quan a penes restaven segons per a la conclusió de la trobada, Maxi Rescia anotava el 6-7 i posava l’eufòria en la banqueta visitant. Una trobada absolutament boja que es tancaria amb victòria visitant.