Fútbol Sala
»
»
»
»
»
Els equips valencians ja coneixen els seus rivals en la Copa del Rei de futbol sala

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
copafutsal
Trofeu de Copa del Rei de futbol sala. Foto: RFEF.

Els equips valencians ja coneixen els seus rivals en la Copa del Rei de futbol sala

Trofeu de Copa del Rei de futbol sala. Foto: RFEF.

La tercera eliminatòria de la Copa del Rei de futbol sala 22/23 ja té emparellaments. Després del sorteig produït aquest matí a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), els quatre representants valencians ja conéixen la seua sort. Alguns n’han eixit contents. Altres, no tant.

Per una banda, Servigroup Peñíscola haurà de viatjar cap a terres catalanes per enfrontarse al Club Salou FS, actualment a Segona B. Un bon emparellament per als castellonencs, encara que no hauràn de confiar-se. Millor pinta, encara que pitjor desplaçament, tindrà el Family Cash Alzira. Els de La Ribera Alta hauràn d’enfrontarse al ADYO sevillà de Tercera Divisió andaluça.

duels desiguals per als quatre representants de la comunitat en copa del rei

Finalment, Nueva Elda Finetwork i Bisontes Castellón s’enfrontaràn en un derbi regional d’altura. Els eldencs, a Segona B, reben a un conjunt castellonenc en bona ratxa malgrat l’última derrota lliguera. Totes les eliminatòries es disputaràn el 18 o 19 d’octubre, a partit únic, per tractar d’arribar quant més lluny millor en el torneig del K.O. per excel·lència al futbol sala espanyol.

Por Golsmedia

Categorías Fútbol Sala