Fútbol Base
»
»
»
»
»
»
»
LES NOSTRES ESCOLES | Atlètic Villar CF, aprendre, jugar i generar amistats

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
atlètic villar
La pedrera del Atlètic Villar CF.

LES NOSTRES ESCOLES | Atlètic Villar CF, aprendre, jugar i generar amistats

La pedrera del Atlètic Villar CF.

Una de les localitats més boniques de l’interior de la província de València viu amb passió el futbol. Villar del Arzobispo ha comptat amb diversos clubs en la seua història on han crescut els xiquets de la població i de la comarca de La Serrania.

Ara és l’Atlètic Villar Club de Futbol” qui ofereix a uns 150 xiquets i xiquetes la possibilitat de practicar l’ esport, progressar en les seues habilitats, i sobretot gaudir del futbol en el camp de futbol La Paz.

Més de cent xiquets i xiquets formen la familia d´un club que ha inaugurat un nou gimnàs al camp per millorar el treball físic amb els seus jugadors

En un poble d’interior, d’uns 3.500 habitants, el seu club de futbol és una mica més que esport, és un focus generador d’amistats i potenciador d’una identificació amb la localitat.

atletico villar
Un grup de xiquets de la pedrera del Atlètic Villar CF.

Javier Trilles, Coordinador At. Villar CF, ens explica que cada cap de setmana és molta la gent gran que ve al camp a veure als xiquets de l’escola, i així disfruten al vore competir com ells ho feien fa anys. Trilles ens destaca: «En un poble tan xicotet el club de futbol és una forma molt interessant perquè els xiquets no sols s’inicien en un esport, si no per a crear un grup d’amics i formar-se amb els valors que el futbol ensenya».

at villar
Un exercisi de un entrenament del Atlètic Villar CF.

El club ha inaugurat un nou gimnàs en les seues instal·lacions que ha despertat una gran il·lusió entre els seus jugadors. En la preparació física des de l’entitat es preocupen per planificar sessions de condicionament físic i de prevenció de lesions, tot això perquè gaudisquen de la seua gran passió en les millors condicions.

Noé Gabarda: «El que més m’importa és que entenguen el joc, que incorporen la disciplina, inculcar-lis el valor del respecte pels altres»

Noé Gabarda, preparador Físic de l´escola del At. Villar CF, ens exposa que un dia a la setmana fan un entrenament de condicionament físic, i els dimarts se centren en la prevenció de lesions. A més Noé és entrenador del prebenjamí i la seua finalitat amb aquest equip és: «El que més m’importa és que entenguen el joc, que incorporen la disciplina, inculcar-lis el valor del respecte pels altres, i els resultats del cap de setmana dona més igual, l’important és que disfruten dels entrenament i partits».

xiquets
Xiquets d´un equip de l´escola del Atlètic Villar CF.

Més que d’un club de futbol parlar de l’Atlètic Villar CF és fer-ho d’una família. Des de la cantina els més grans veuen jugar a les pròximes generacions de la localitat que com ells abans, ara creixen i gaudeixen de l’esport en el club del seu poble.

Acció de joc
Acció de joc en un entrenamennt del Atlètic Villar CF.

És el espai favorit per a més de cent xiquets i xiquetes que aprenen valors en cada entrenament i partit en el camp La Paz.