Fútbol Base
»
»
»
»
»
»
CD L´Alcúdia de Crespins, l´escola familiar i pròxima de tot un poble

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
cd alcudia de crespins

CD L´Alcúdia de Crespins, l´escola familiar i pròxima de tot un poble

A la comarca de La Costera, en la vessant de la serra d’Enguera es troba L´Alcúdia de Crespins. Des de 2013 el seu camp municipal va passar a dir-se José Gramaje. Allí entrenen i competeixen uns 140 xiquets i no tan xiquets en els seus 9 equips entre: Querubí, Prebenjami, Benjami, Aleví, Infantil, dos Cadets, Juvenil i el primera equip.Som equip, som poble”, es el seu lema.

Guillem Bolis: «Som un equipo de poble, som conscients del que som i on els pares i mares es trobarán un club familiar i proper»

Guillem Boils, Coordinador de l´escola, ens defeneix així el seu club: «Som un equip de poble, som conscients del que som i on els pares i mares es trobarán un club familiar i proper, pel que necessiten estem ahí». Guillem afegix que la relació de entrenadors i la direcció de la escola amb els jugadors que componen la escola «va mes enllà dels partits, es la essència de este club».

CD Alcúdia de Crespins

Un club familiar i pròxim on aquest curs estan destacant en el seu rendiment esportiu el Juvenil, el Cadet A, Benjami. 20 delegats – entrenadors formen part de la seua estructura i molts d’ells són jugadors del primer equip o juvenil i a més d’entrenadors, sent així exemples per als xiquets als quals entrenen.

El seu desig pel próxim curs: la creació d´un equip femení amateur

Guillermo Bonany, entrenador del Benjamí i jugador del primer equip, ens explica: «Ells venen i fem rondos més lúdics, després se fiquen en grups de 5 o 6 jugadors on ja treballem més amb el baló, fem exercisis de control i passe, molta tecnificiació i després en grups fem posicions». «Les sessions acaben sempre amb tirs a portería que es el que més els agrada», conclou el mister.

CD Alcúdia de Crespins

Conceptes tàctics i tècnics i valors esportius. Des del club volen que els seus jugadors aprenguen a guanyar, i a perdre, construir futbolistes però sobretot persones amb eixos valors que l´esport t´ensenya: treball en equip, esforç, l´amistat.

CD Alcúdia de Crespins

El Club Esportiu l ´Alcúdia de Crespins supera el seu 70 aniversari amb un desig: la creació d’un equip femení amateur per a la temporada 2023/24. Si t’agrada el futbol al José Gramaje t’espera aquesta familia.