Fútbol Base
»
»
»
»
»
»
LES NOSTRES ESCOLES | Unió Impossibles Beteró, formació de qualitat i familiar

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Escola Unió Impossibles Beteró
Escola Unió Impossibles Beteró

LES NOSTRES ESCOLES | Unió Impossibles Beteró, formació de qualitat i familiar

Escola Unió Impossibles Beteró

A pocs quilòmetres de la platja per excel·lència de València, en el cor del barri de la Malva-rosa, es troba el Unió Impossibles Beteró. Aquest club és el resultat d’una fusió en 2019 entre el CF Els Impossibles Llevant i Atlètic Beteró, una unió que ha encaixat a la perfecció agregant una entitat que destacava pels seus equips de futbol 11 amb una altra de futbol 8. Ara són 16 equips i més de 300 xiquets els que es formen amb un mateix escut en la seua samarreta.

Javier Raga: «Som una escola molt formativa, dins de eixa formació nosaltres uns dels requisits que nosaltres demanem als nostres entrenadors i formadors es que tinguen titulació»

El club vol diferenciar-es per la qualitat dels seus entrenaments. Raga, Director Esportiu del Unió Impossibles Beteró, ens explica: «Som una escola molt formativa, dins de eixa formació nosaltres uns dels requisits que nosaltres demanem als nostres entrenadors i formadors es que tinguen titulació, mínim nivell 1, i tenim amb nivell 2 o 3, aço ens distingueix de altres escoles».

Escola Unió Impossibles Beteró
Escola Unió Impossibles Beteró

A més el club està conveniat amb el València CF que li ofereix un suport a nivell formatiu i metodològic rellevant per a jugadors i tècnics de l’escola. També destacar l’entrenament personalitzat amb els porters en totes les edats formatives.

Escola Unió Impossibles Beteró
Escola Unió Impossibles Beteró

El club ha creat el «delegat de familia», un pare o mare que representa a les famílies i és el nexe de contacte constant amb la directiva

La proximitat és un altre dels punts forts del treball formatiu amb la creació d’un delegat de família, un pare o mare que representa a les famílies i és el nexe de contacte constant amb la directiva per a aconseguir una comunicació pròxima i bidireccional. Javier Raga ens explica: «per exemple per a les normes de conducta o per elegir les equipacions de la próxima temporada, per a qualsevol aspecte les familes tenen la posibilitat de comunicarse amb nosaltres la direcció».

Escola Unió Impossibles Beteró
Escola Unió Impossibles Beteró

En l’aspecte metodològic dels entrenaments es busca la progressió del jugador. I sobretot que es divertisquen a través dels exercicis de passades, de jocs, dels seus tirs a portería. Una bona formació sota el principi de la diversió, així entenen i treballen cada dia des del Unió Impossibles Beteró.

Escola Unió Impossibles Beteró

Por Golsmedia