Unió Benetússer Favara, una gran familia amb un gran sentiment de poble

A la comarca de l´Horta Sud, a pocs quilòmetres de València, es troben Benetússer i Favara. El Molí arrosser de l’Estació, la porta de Favara… són alguns dels seus encants. Aquestes dues localitats van unir la seua passió pel futbol sota un mateix escut i colors, en la Unió Benetússer Favara, en el 2006.

Alexander: “jo porte 20 anys así juant i el que més destaque es el sentiment d´escola, club i de poble que es fonamental i en altres llocs crec que no van a trobar”

Potenciar l’esport base era el gran objectiu d’aquesta unió i en això treballen des de la seua escola. Uns 20 equips amb més de 300 jugadors i jugadores. En el futbol 8 se centren en ensenyar-los els conceptes inicials del futbol i transmetre valors com l’educació i el respecte, amb el creixement els van inculcant aqueixes aptituds més competitives.

Alexander, Director Esportiu del Unió BF, ens explica: “Una cosa a destacar es el sentiment de familia, la gent que ve i es queda es perque está agust, i sent que al final jugadors i entrenadors som una familia”. Després afegix: “Treballem una metodología molt concreta a través del bal.ló, totalment formatiu, pero al final el que me quede del club, jo porte 20 anys así juant es el sentiment d´escola, de club i de poble que es fonamental i en altres llocs crec que no van a trobar”. 

Unió Benetússer Favara

Créixer en el futbol femení és un dels seus grans reptes. Ara compten amb dos equips de futbol base i un cadet, amb la il·lusió d’incloure un infantil cadet la pròxima temporada.

Unio BF

Molts dels seus entrenadors són jugadors del primer equip, exemple així per als més xicotets que somien amb arribar a jugar amb els majors. Sebas ens explica els valors que volen inculcar a les seues joves promeses.

Sebas: “Una de les fortaleses del Unió BF es que els valors van per davant de tot, el companyerisme, el respecte…”

Sebas, jugador del primer equip i entrenador del Prebenjamí A, ens transmés eixos valors esportius que treballen amb els més menuts: “Una de les fortaleses del Unió BF es que els valors van per davant de tot, el companyerisme, la unió com a familia es molt important i intentem que en cada partit, entrenament, duro a terme, valors com el respecte me sent molt orgullós de transmetrels als xiquets”

Som Poble, Som Unió és el lema de la Unió Benetusser Favara.

Unió Benetússer Favara